Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Konvektorok

Az elektromos konvektorok ideális megoldást kínálnak a gyors és hatékony helyiségfűtésre, mind otthonokban, mind kereskedelmi helyiségekben. Ezek a készülékek a levegő felmelegítésével és annak a helyiségben való szétáramoltatásával működnek, így biztosítva egyenletes hőeloszlást és komfortos belső környezetet.

Az elektromos konvektorok előnyei között szerepel a könnyű telepítés, a változatos méret- és teljesítményválaszték, valamint a karbantartást nem igénylő működés. Sok modell rendelkezik beépített termosztáttal és időzítő funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a fűtési ciklusok testre szabását és a fűtési költségek optimalizálását. Az elektromos konvektorok tiszta és biztonságos fűtési megoldást kínálnak, nincsenek nyílt lángok vagy káros kibocsátások, így ideálisak allergiások számára is. Elegáns dizájnjuknak köszönhetően harmonikusan illeszkednek bármilyen enteriőrbe, így nem csak melegítik, de esztétikailag is illeszkednek a térbe.

Konvektorok kiválasztása, a szükséges teljesítmény kiszámolása:

Az elektromos konvektorok méretezése: A helyiség fűtéséhez szükséges konvektor teljesítményének a kiszámolása a következő egyszerű módon történik.  Kiszámoljuk az fűteni kívánt helyiség légköbméterét (alapterület x magasság) , a kapott értéket megszorozzuk 37W-tal és ezt az értéket felfelé kerekítve a megkapjuk a szükséges fűtőteljesítményt.