Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fali infra-Quarz sugárzók

A fali infra quartz sugárzók korszerű és energiahatékony megoldást kínálnak a helyiségek fűtésére, kiemelkednek a gyors hőleadás és a célzott fűtési képességükkel. Ezek a készülékek infravörös technológiát használnak, ami lehetővé teszi a hő közvetlen átadását a szobában tartózkodó tárgyaknak és személyeknek, anélkül, hogy először a levegőt melegítenék fel. Ezáltal az infra quartz sugárzók hatékonyabbak és gazdaságosabbak lehetnek, mint a hagyományos fűtési módszerek, mivel kevesebb energiát pazarolnak a nem kívánt területek fűtésére.

A készülékek felszerelhetők a falra, így minimális helyet foglalnak el. További előnyük, hogy azonnali meleget biztosítanak, így ideálisak átmeneti fűtésre vagy olyan területeken, ahol gyors hőkomfortra van szükség. Az infra quartz sugárzók kezelése egyszerű. Ezek a fűtőkészülékek tökéletes választást jelentenek azok számára, akik környezetbarát, hatékony és helytakarékos fűtési megoldást keresnek. Ideálisak első sorban a kis alapterületű helyiségekbe.

A bekapcsolás után azonnal érezhető hő ideális melegforrást nyújt a fürdőszobákban, de hűvös estéken a téli kertekben és teraszokon is. Az állítható fémház és abban beépített hő tükör a meleg célzott irányítására szolgál.

Rendezés:

Stiebel Eltron IW 120 fali infra-quarz sugárzó (1,2 kW) (1,2 kW)

22.000 Ft 18.990 Ft
14%
Változó készlet, érdeklődjön!