Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HŐTÁROLÓS KÁLYHÁK

A hőtárolós kályhák korszerű és hatékony megoldást kínálnak az otthonok fűtésére, lehetővé téve az Ön és családja számára, hogy kihasználják az alacsonyabb éjszakai áramtarifákat a hőenergia tárolására, amit aztán napközben használnak fel a helyiségek melegen tartására.

Az energiatakarékos működés mellett a hőtárolós kályhák csendes és kényelmes megoldást kínálnak, nem igényelnek folyamatos felügyeletet, és a levegő minőségét sem rontják. További előnyük, hogy nem szükséges hozzájuk kémény vagy más kiépítés, így telepítésük egyszerű és rugalmas, akár utólagosan is integrálhatóak meglévő épületekbe. A hőtárolós kályhák különböző méretekben és dizájnokban érhetők el, így minden otthon stílusához és fűtési igényéhez illeszkednek. Ideális választás azok számára, akik egy gazdaságos, környezetbarát és megbízható fűtési megoldást keresnek otthonukba.

A hőtárolós kályha a naponta rendszeresen igénybe vett helységek (lakások, irodák, üzletek, iskolák stb.) fűtésére tökéletesen alkalmas.

Működési elve: A szigetelt készülékházban elhelyezett hőtároló magot a vezérelt (éjszakai) tarifával vételezett elektromos áram fűti fel. A mag felveszi és eltárolja a fűtőbetétek által leadott hőenergiát, amit - szükség szerint - a kályhába épített ventilátor temperált levegő formájában juttat az adott légtérbe. Szoba-termosztáthoz csatlakoztatva a készüléket, a kályha a fűtendő hőmérsékletet a kívánt értéken tartja.