Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

DIMPLEX

A Dimplex hőtárolós kályhák az energiatakarékos otthoni fűtési megoldások úttörői, amelyek kiemelkedő hatékonysággal és felhasználóbarát tervezéssel kombinálják a modern fűtéstechnológiát. Az éjszakai, olcsóbb áramot használják fel a hő előállítására, amit a magas hőkapacitású anyagok tárolnak, majd szükség szerint, egyenletesen sugároznak a helyiségbe napközben. A Dimplex rendszere garantálja a folyamatos komfortérzetet, miközben csökkenti a villamosenergia-fogyasztást és a fűtési költségeket.

A villamos hőtárolós kályha a naponta rendszeresen igénybe vett helységek (lakások, irodák, üzletek, iskolák stb.) fűtésére alkalmas.

A szigetelt készülékházban elhelyezett hőtároló magot a vezérelt (éjszakai) tarifával vételezett elektromos áram fűti fel. A mag felveszi és tárolja a fűtőbetétek által leadott hőenergiát, amit - szükség szerint - a kályhába épített ventilátor temperált levegő formájában juttat az adott légtérbe. Szoba-termosztáthoz csatlakoztatva a készüléket, a kályha a fűtendő hőmérsékletet a kívánt értéken tartja.

A különösen halk üzem és az esztétikus, minden környezetbe illeszkedő külső a felhasználó számára magas komfortérzést biztosít.

Egyszerűbb beszerelés és használatTiszta, karbantartást nem igényel. Automatikus szabályozású, ezért nem igényel állandó felügyeletet, kezelőszemélyzetet.

Gazdaságos, kedvezményes (éjszakai) villamos energiát fogyaszt, hatásfoka közel 100%Higiénikus, mert nincs égéstermék, továbbá nincs szükség tüzelőanyag-tároló helységre.

Biztonságos, mert nem használja el a helység levegőjét, nincs robbanás- és tűzveszély.

Széleskörűen használható, hiszen akár egy-, akár háromfázisú hálózatra ráköthető.