Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

STIEBEL ELTRON

A Stiebel Eltron hőtárolós kályhák a német precizitás és innováció zászlóvivői, amelyek kiváló megoldást kínálnak az otthonok energiatakarékos és kényelmes fűtésére. Ezek a kályhák kiemelkednek a hőenergia hatékony tárolásában és szabályozott leadásában, lehetővé téve Ön és családja számára, hogy a lehető leggazdaságosabban tartsák melegen otthonukat.

A Stiebel Eltron kályhák az alacsonyabb éjszakai áramdíjak kihasználásával működnek, napközben pedig folyamatosan és egyenletesen adják le a tárolt hőt, biztosítva a helyiségek optimális hőmérsékletét. Korszerű tervezésüknek köszönhetően nem csak hatékonyak, hanem esztétikailag is illeszkednek a modern otthonokba. A telepítésük egyszerű és nem igényel kéményt vagy speciális szellőzést, ami tovább növeli rugalmasságukat. Az intelligens vezérlési rendszerek révén a felhasználók könnyen szabályozhatják a fűtési ciklusokat, maximalizálva ezzel a kényelmet és az energiatakarékosságot.

A Stiebel Eltron hőtárolós kályha ideális választások azok számára, akik egy megbízható, gazdaságos és környezettudatos fűtési megoldást keresnek otthonuk számára.

Az SHF modellek különösen nagy teljesítményükkel tűnnek ki csekély helyigény mellett. Rendkívül jó hővisszatartó képességük révén a hőtárolós kályhák áthidalhatják a hosszabb töltési szüneteket és az úgynevezett vezérelt áramot hasznosítják.

Az integrált szabályzó segítségével a helyiség-hőmérséklet heti időzítő alkalmazásával pontosan szabályozható. Szellőztetéskor a fűtés automatikusan kikapcsolódik.