ETS Plus

Nagy mennyiségű hő a helyiségekbe

 

Az ETS Plus modelleket különösen nagy hőteljesítmény jellemzi. A magas hővisszatartó képességgel rendelkező hőtároló hosszabb töltési szünetekkel hidratálhat, és különösen az úgynevezett többlet energiát használhatja. A beépített vezérlő segítségével a helyiség hőmérsékletét heti időzítéssel szabályozhatjuk. Ha szellőztetett, a fűtés automatikusan kikapcsol.

Nagy teljesítményű, álló hőtárolós kályhák, elektronikus AC/DC feltöltés-szabályzóval. A gyárilag beépített fűtőbetét anyaga rendkívül hőálló rozsdamentes acél. Telepítése közvetlenül a padlóra vagy a tartozékként megvásárolható Vario-konzolra lehetséges.

Ez a készülék elektromos úton létrehozott hő tárolását biztosítja. A hő elektromos úton való előállítása a kedvező alacsony tarifájú áramszolgáltatás engedélyezett időszakaiban történik.

Az engedélyezett időszakok a mindenkori áramszolgáltatótól függenek. Az engedélyezett időszakok túlnyomórészt az éjszakai órákra esnek.

A helyiség kívánt hőmérsékletének megfelelően a tárolt hő leadása meleg levegő formájában, ventilátor segítségével történik, illetve annak egy csekély részét a készülék felülete adja le.

Termékek a kategóriában

Találatok rendezése

 

 

Kérdése van?

Forró drót:

+361/333-11-01

+3630/9-32-33-77

 

Bejelentkezés | Regisztráció | Webmail