Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

♦STIEBEL ELTRON♦

A Stiebel Eltron elektromos fűtőkészülékek az energiatakarékos otthoni és kereskedelmi fűtési megoldások zászlóshajói, melyek a német mérnöki precizitás és innováció legjavát képviselik.

A Stiebel Eltron a németországi Holzmindenben található, központi fűtési termékeket, például hőszivattyúkat gyárt. Az Egyesült Királysági székhelyet 2008-ban hozták létre a Wirral-félszigeten. A cég múltja 1924-ig nyúlik vissza Berlinben, amikor Dr. Theodor Stiebel megalapította a Stiebel Eltront.

Konvektoros fűtőtestek, infrapanelek, és elektromos fűtőkészülékeket magas minőségben, mindegyikük kiemelkedik a hatékonyság, a megbízhatóság és a hosszú élettartam terén. A Stiebel Eltron termékei könnyen integrálhatók bármilyen térbe, elegáns dizájnjukkal és csendes működésükkel hozzájárulnak a modern otthonok és irodák komfortjához. Számos modell rendelkezik intelligens vezérléssel, amely lehetővé teszi a fűtés távolról történő szabályozását, ezzel optimalizálva az energiafelhasználást és csökkentve a fűtési költségeket.

Az elektromos fűtőkészülékek széles választéka biztosítja, hogy minden ügyfél megtalálja a saját szükségleteinek megfelelő megoldást, legyen szó akár az egész ház fűtéséről, akár csak egyetlen szoba hőkomfortjának javításáról. A Stiebel Eltron elektromos fűtőkészülékei ideális választást jelentenek azok számára, akik környezetbarát, energiatakarékos és hosszú távú fűtési megoldást keresnek.

Rendezés: