Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

♦NOBO♦

A Nobo elektromos fűtőpanelek skandináv designnal és innovatív technológiával ötvözik a hatékonyságot és a stílust, modern és energiatakarékos fűtési megoldást kínálva minden típusú otthon és iroda számára.

Különlegesek elegáns, vékony profiljukkal, amely minimalista megjelenést biztosít, miközben maximális hőteljesítményt nyújtanak. A Nobo fűtőpaneljei rendkívül gazdaságosak, köszönhetően a precíz hőmérséklet-szabályozásnak és a beépített energiamegtakarítási funkcióknak. A fűtőpanelben egy speciális kerámia fűtőbetét van elhelyezve, mely nem izzik, ezért élettartama szinte korlátlan. A fűtőbetét felületét alumínium bordákkal megnövelték, így hatékonyabb hőátadást értek el, valamint egy hőtágulást elnyelő csuszkára helyezték el, így működés közben nem kattog, nem ad ki hangot.

Így a  felhasználóbarát vezérlés lehetővé teszi a fűtés egyszerű beállítását és szabályozását, biztosítva a kényelmet és az energiahatékonyságot. A fűtőpanelben nincsen semmilyen mozgó mechanikus alkatrész, ami zajt keltene, vagy csak fölösleges energiát venne fel, illetve meghibásodásokat okozhatna. Ezért teljesen megbízhatóan és hangtalanul működik.